Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Presa pentru piure de legume si fructe, cu 3 discuri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Brand
ZKU6558
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Presa pentru piure de legume si fructe, cu 3 discuri este o presa de cartofi ce va permite sa alegeti consistenta care vi se potriveste cu aceste, cu aceste 3 discuri.
Discuri FIN / MEDIU / GROS: Alegeti nivelul de finete pentru piure cu ajutorul celor trei discuri interschimbabile. Fiecare disc are gauri de dimensiuni diferite pentru a regla textura si netezimea alimentelor fierte.
Potrivit pentru cartofi fierti, dar si pentru: legumele si fructele moi, fierte, ce pot fi folosite pentru mancarea de casa, pentru bebelusi, cum ar fi morcovi in piure sau sos de mere. Sau incercati mancaruri exotice precum Mont Blanc, lefse norvegian, spaetzle germane, passatelli italieni.
Zdrobitorul pentru cartofi fierti este o ustensila de tocat, care foloseste 3 seturi de placi interschimbabile subtire, mediu si gros, care va pot ajuta sa faceti rapid piure de cartofi neted si pufos. Nu este folosit doar pentru piure de cartofi, ci si foarte potrivit pentru legume si fructe, cum ar fi morcovi, dovleac, fructe. De asemenea, puteti face mancare delicata pentru copii.
Usor de curatat si de utilizat: presa pentru piure de cartofi foloseste piese detasabile, intregul corp al zdrobitorului pentru piure de cartofi poate fi dezasamblat si este usor de spalat in apa calda. Orice reziduuri de alimente pot fi spalate cu apa. Trebuie uscat corespunzator inainte de depozitare.
Dimensiuni: lungime 10.00 x adancime 27.00 x inaltime 11.00 cm.
Material: otel inoxidabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura