Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport pentru capsule cafea, otel inoxidabil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Brand
EPUIZAT-TE133062
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suport pentru capsule cafea, otel inoxidabil este un suport elegant pentru capsule, pentru depozitare clara, la vedere, la indemana, a maxim 30 de capsule de cafea - ideal pentru depozitare sortata, de ex. pentru diferite arome.
Cu 5 sine, a cate 6 capsule, care sunt indepartate de sus - pot fi pozitionate direct langa aparatul de cafea si pot fi mutate cu usurinta.
Fabricat din otel, cromat, culoare: argintiu - picioarele in forma sferica, asigura un suport ridicat si servesc si ca obiect decorativ, ce atrage privirile.
Intr-un design subtire, de turn: solutie de economisire a spatiului, intr-o forma verticala - pentru bucatariile casnice sau comunale, poate fi combinata optim cu alte accesorii de uz casnic.
Dimensiuni: aproximativ 9,5 cm, inaltime aproximativ 25 cm, greutate: aproximativ 275 g
Practic, decorativ, elegant: cu suportul rotund pentru capsule, capsulele de cafea sunt clar sortate si la indemana. Exista spatiu pentru 30 de capsule cafea, un accesoriu de bucatarie, adica 6 capsule pot fi asezate pe cele 5 sine.
Arome diferite pot fi stocate , astfel incat sa fie intotdeauna la vedere. Datorita formei sale subtiri si verticale, ustensila are nevoie, de asemenea, de putin spatiu. Deoarece este usor de mutat, poate fi pozitionat oriunde, acolo unde este nevoie. Picioarele sferice asigura un suport ridicat si creeaza un aspect atragator. Indiferent daca se afla in bucataria de acasa, comuna sau de birou - suportul pentru capsule seevidentiaza prin silueta fina.
Compatibil cu NESPRESSO.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura