Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cana pereti dubli, otel inoxidabil, 400 ml.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
TE128009
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cana pereti dubli, otel inoxidabil, 400 ml. este cana izolatoare 0.4 l, cu pereti dubli, pentru a savura bauturi calde; continutul ramane cald mai mult timp, produs practic pentru acasa si in deplasare, de ex. in excursii cu masina
Cu un maner la indemana si un capac practic, cu deschidere de baut deschisa, astfel incat varsarea sa poata fi evitata.
Fabricat din otel inoxidabil si plastic (PP), culoare: argintiu, capac si maner, culoare: negru, design atractiv intr-o forma subtire.
Ideal pentru ceai, cafea, cacao sau alte bauturi calde, insotitor practic si pentru camping, festivaluri etc.
Dimensiuni: aproximativ latime 12,5 x inaltime 18,5 x adancime 8,5 cm, capacitate: aproximativ 400 ml, greutate: aproximativ 178 g
Distractie mobila, cu stil si fara regrete: eleganta cana izolatoare este intotdeauna acolo cand vine vorba de placere de lunga durata sau calda. Indiferent daca este acasa sau in deplasare, la birou sau la un picnic - cana cu pereti dubli, pentru cafea, cu o carcasa eleganta din otel inoxidabil si elemente din plastic negru (capac, maner si recipient) este convingatoare atat vizual, cat si in termeni de continut.
Atractiva cana din otel inoxidabil poate contine aproximativ 400 ml de cafea sau ceai si are avantajul ca pastreaza continutul cald mai mult decat paharele conventionale.
De asemenea, se potriveste perfect in suportul pentru pahar al unei masini si este bine depozitat aici - perfect pentru calatorii mai lungi. Datorita capacului cu deschidere de baut deschisa, se evita varsarea. Cana moderna din otel inoxidabil are un maner practic de transportat si are o capacitate de aproximativ 400 ml. Un tovaras zilnic pentru orice eventualitate.
Material: otel inoxidabil si plastic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura