Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport perete role bucatarie - Leifheit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

193 lei Lei
Brand
6520278
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suport perete role bucatarie - Leifheit se monteaza pe perete.
Cu lamele speciale, ascutite ca un brici, suportul de perete pentru role bucatarie: rola prosoape de bucatarie, rola folie plastic, rola folie aluminiu, taie foliile de aluminiu si plastic in mod curat si precis.
Nu mai pierdeti timp cu scotocirea consumabilelor in sertare, pe care le rupeti stramb, intrucat nu aveti la indemana un brici sau rupeti folia alimentara, in mod gresit si inceputul nu mai poate fi gasit. Dupa taiere, capetele filmului ies suficient de mult din suportul rolei pentru a le putea prinde cu usurinta si sa le trageti afara data viitoare. Lamele ascutite pentru brici sunt ascunse in siguranta in spatele lamelor de taiere ergonomice. Suport perete role bucatarie - Leifheit ofera spatiu pentru film din aluminiu si rola de plastic transparent. Un al treilea suport este prevazut pentru rola hartie de bucatarie.
Dupa montarea simpla pe perete, suportul pentru role poate fi incarcat rapid si convenabil, prin fata. Pur si simplu scoateti carcasa, introduceti rolele, iar suportul pentru perete Leifheit este gata de utilizare. Este potrivit pentru toate dimensiunile standard de role.
Suport perete role bucatarie - Leifheit este potrivit pentru 3 role: hartie, aluminiu si plastic.
Curatati marginile taiate din jurul lamelor ascutite, cu grija.
Culoarea produsului - alb.
Adancime (element) 7 cm.
Lungime (articol) 38,5 cm.
Inaltime (articol) 26,50 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura