Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport perete pentru rola bucatarie si folii bucatarie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

82 lei Lei
Brand
EPUIZAT-SEBY01013168486
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cu acest suport veti avea la indemana rola de hartie pentru bucatarie, folia alimentara si cea de aluminiu. Lamele ascutite din metal ale suportului vor taia eficient foliile avand si rol de capac.
Rola dispenser pentru prosoape de hartie se roteste astfel incat servirea cu hartie se va face usor. Suportul se fixeaza in perete cu suruburi (incluse).

Dimensiuni : lungime 34 cm x adancime 9 cm x inaltime 20 cm
Suportul de perete pentru rola de bucatarie si folii de bucatarie este un accesoriu practic si functional care va permite sa aveti la indemana rola de hartie pentru bucatarie, folia alimentara si folia de aluminiu. Cu ajutorul acestui suport, veti putea taia eficient si precis foliile, datorita lamelor ascutite din metal, care nu numai ca indeplinesc rolul de taiere, dar si actioneaza ca un capac de protectie.

Dispenserul de rola pentru prosoape de hartie este prevazut cu o functie de rotatie, permitandu-va sa trageti cu usurinta si sa taiati bucati de hartie in functie de necesitatile dvs.

Suportul se fixeaza solid pe perete cu ajutorul suruburilor incluse in pachet, astfel incat sa ramana stabil si sa reziste in timpul utilizarii.

Cu dimensiunile de aproximativ 34 cm in lungime, 9 cm in adancime si 20 cm in inaltime, acest suport se potriveste perfect in bucataria dvs., ocupand un spatiu minimal pe perete.

In concluzie, suportul de perete pentru rola de bucatarie si folii de bucatarie este un accesoriu practic si convenabil, care va permite sa aveti la indemana rola de hartie si foliile de bucatarie, si sa le taiati eficient. Cu functia de rotatie si fixarea solida pe perete, acest suport este un instrument util pentru organizarea bucatariei. Dimensiunile compacte si designul functional fac din acest suport o alegere excelenta pentru orice bucatarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura