Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tablita din ardezie, cu creta, 35 x 27,5 cm, Happymax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Brand
ZDK1730-D
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Tablita din ardezie, cu creta, 35 x 27,5 cm, Happymax
Tablita cu creta din ardezie va va permite sa scrieti un cuvant dulce sau o lista de cumparaturi cu creta!
Atasati-l la un perete al casei, folosind sfoara. Detaliu: Creta furnizata
Dimensiune cm: 35 cm x 27,5 cm x 0.5 cm.

- Materiale: mdf (placa aglomerata din lemn).

- Culori: negru.

Pretul este pentru 1 bucata Tablita din ardezie, cu creta, 35 x 27,5 cm, Happymax.

Descopera o modalitate clasica si plina de farmec pentru a aduce note de dulcete sau pentru a-ti organiza lista de cumparaturi - cu Tablita noastra cu creta din ardezie. Aceasta piesa eleganta si functionala este perfecta pentru a-ti exprima gandurile, pentru a-ti crea liste sau pentru a-ti aduce aminte de momentele importante.

Construita cu atentie la detalii, tablita este confectionata din MDF (placa aglomerata din lemn), asigurandu-se astfel ca este durabila si rezistenta in timp. Dimensiunile generoase de 44x27.7x0.5 cm iti ofera spatiul necesar pentru a te exprima liber. Suprafata neagra mata de ardezie confera un aspect sofisticat, iar culorile albe sau colorate ale cretei vor contrasta intr-un mod placut, adaugand un strop de viata si creativitate.

Un detaliu distinctiv este sfoara atasata la partea de sus a tablei, permitandu-ti sa o asezi cu usurinta pe un perete din casa ta. Fie ca o plasezi in bucatarie pentru a-ti tine sub control lista de cumparaturi, in dormitor pentru a-ti lasa un mesaj iubitului sau iubitei tale, sau in hol pentru a te aminti de activitatile tale zilnice, aceasta tabla cu creta adauga un farmec rustic si personal la decorul tau.

Pachetul include si creta necesara pentru a incepe sa-ti conturezi ideile imediat ce desfaci ambalajul. Indiferent daca iti doresti sa aduci un element ludic in spatiul tau sau sa te organizezi mai bine, Tablita cu creta din ardezie este alegerea perfecta pentru a-ti pune imaginatia la treaba si pentru a aduce un strop de autenticitate in fiecare zi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura