Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cos supraetajat fructe, 2 cosuri suspendate, metal cromat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

101 lei Lei
Brand
EPUIZAT-TE124640
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cos supraetajat fructe, 2 cosuri suspendate, metal cromat este un cos elegant, cu 2 nivele, intr-un design frumos - ofera mult spatiu pentru fructe, legume, chifle si multe altele - ca un veritabil accesoriu de bucatarie atragator, perfect pe orice masa, pe masuta de cafea sau bufet.
Cu structura de zabrele longitudinale si forma rotunjita, pentru agatare, usor de curatat - cu o baza rotunda pentru un suport ferm si un maner pentru deplasare.
Cromat, culoare: argintiu - aspect atractiv datorita formelor rotunde.
Perfect pentru depozitarea eleganta a merelor, portocalelor, rosiilor, dar si pentru servirea brioselor si a altor produse de patiserie sau altele asemenea.
Dimensiuni: aproximativ 36 x 42 x 20,5 cm, greutate: aproximativ 937 g.
Doua cosuri intr-unul: cosul practic pentru fructe are spatiu pentru portocale, mere, caise, dar si rosii, cornuri sau briose. Datorita celor doua niveluri, accesoriul isi face placuta prezenta, fie ca este pus pe masa de bucatarie, masuta de cafea, bufetul sau pervazul ferestrei - un adevarat punct de atractie. Rafturile rotunjite cu structura de zabrele pot fi indepartate cu usurinta datorita cuierelor si carligelor rotunde, facandu-le usor de curatat. Cosul crom elegant este stabil datorita bazei circulare.
Material: metal cromat.
Dimensiuni: aproximativ latime 36 x inaltime 42 x adancime 20,5 cm, greutate: aproximativ 937 g.
Pretul este pentru 1 bucata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura