Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Oliviera sticla termorezistenta 550ml - Mediterranea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
SE417572
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Oliviera sticla termorezistenta 550ml - Mediterranea. Recipientul acestei olivere este confectionat din sticla borosilicata (termorezistenta),
Oliviera are design clasic cu picurator pentru dozare si maner pentru manipulare usoara.
Oliviera are picurator si va ajuta sa dozati corect cantitatea de ulei sau otet astfel incat sa gatiti sanator.
Material : sticla, otel inoxidabil, plastic
Capacitate : 550 ml
Dimensiuni : diametru 9,2 cm x inaltime 21,5 cm,
Oliviera sticla termorezistenta 550ml-Mediterranea este alegerea perfecta pentru a-ti pastra si doza corect uleiul sau otetul in timpul gatitului. Recipientul acestei olivere este fabricat din sticla borosilicata termorezistenta, ceea ce inseamna ca poate rezista la temperaturi ridicate fara a se fisura sau deteriora.

Cu un design clasic si functional, olivera este prevazuta cu un picurator care permite o dozare precisa si controlata a cantitatii de ulei sau otet, astfel incat sa poti gati cu precizie si sa obtii gustul dorit in preparatele tale. Manerul oliverei faciliteaza manipularea si turnarea continutului in modul dorit.

Fabricata din sticla, otel inoxidabil si plastic de calitate, olivera este durabila si rezistenta in timp. Capacitatea generoasa de 550 ml iti ofera suficient spatiu pentru a pastra o cantitate semnificativa de ulei sau otet, evitand astfel necesitatea umplerii frecvente.

Cu dimensiunile sale (diametru 9,2 cm x inaltime 21,5 cm), olivera este compacta si se integreaza perfect in bucataria ta. Poti aseza olivera pe blat sau pe raftul din bucatarie, asigurandu-ti accesul rapid si usor la uleiul sau otetul dorit in timpul gatitului.

Oliviera sticla termorezistenta 550ml-Mediterranea este alegerea ideala pentru a-ti completa bucataria si a-ti facilita prepararea mancarurilor. Cu ajutorul acestei olivere, vei putea doza cu precizie ingrediente esentiale in gatitul tau, oferindu-le preparatelor tale un gust autentic si o aroma inconfundabila.

Asadar, investeste intr-o olivera de calitate, functionala si estetica, care sa iti ofere toate avantajele necesare in bucataria ta. Oliviera sticla termorezistenta 550ml-Mediterranea este alegerea perfecta pentru pasionatii de gatit care apreciaza calitatea si designul rafinat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura