Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie depozitare medicamente - 4 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33 lei Lei
Brand
PF12127
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cutie depozitare medicamente - 4 litri este o cutie depozitare medicamente, perfecta pentru a fi intrebuintata: acasa, birou, locuri de munca, activitati desfasurate in aer liber, scoala, masina, camping, calatorii, drumetii, in viata de zi cu zi. Aceasta cutie plastic medicamente ofera suficient spatiu pentru a va depozita in mod ordonat medicamentele pe care le aveti si totodata va ofera si acces usor si rapid la medicamente, atunci cand aveti nevoie de acestea.
Cutie depozitare medicamente - 4 litri prezinta un design clasic, atemporal: alba si inscriptionata cu o cruce mare si rosie care are rol de avertizare si usureaza, atat dvs., cat si altor persoane, sarcina gasirii cu rapiditate a locului in care sunt stocate medicamentele.
Cutie depozitare medicamente - 4 litri se inchide cu 2 cleme laterale si este usor de mutat gratie manerului pozitionat in partea superioara.
Capacitate cilindrica: 4 l.
Dimensiuni: 29 x 18,5 x 13 cm.

Pretul este pentru 1 bucata Cutie depozitare medicamente - 4 litri.

Cutie depozitare medicamente - 4 litri NU contine medicamente sau ustensile medicale!

Cutia de depozitare pentru medicamente - 4 litri este un accesoriu indispensabil atunci cand vine vorba de organizarea si stocarea medicamentelor. Indiferent daca este utilizata acasa, la birou, in timpul activitatilor in aer liber, la scoala, in masina, in timpul calatoriilor sau in timpul excursiilor, aceasta cutie este conceputa pentru a va oferi un spatiu sigur si bine organizat pentru medicamentele dumneavoastra.

Cu o capacitate generoasa de 4 litri, cutia de depozitare medicamente va permite sa pastrati medicamentele intr-un mod ordonat, astfel incat sa le gasiti rapid atunci cand aveti nevoie de ele. Designul clasic si atemporal al cutiei, de culoare alba si cu o cruce mare si rosie ca semn de avertizare, faciliteaza identificarea locului in care sunt stocate medicamentele, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru alti membri ai familiei sau colegi de munca.

Cutia de depozitare medicamente - 4 litri se inchide cu ajutorul a doua cleme laterale, asigurand astfel siguranta si protectia medicamentelor. De asemenea, manerul pozitionat in partea superioara a cutiei faciliteaza transportul si mutarea acesteia de la un loc la altul.

Capacitatea cilindrica de 4 litri asigura suficient spatiu pentru a depozita o cantitate semnificativa de medicamente si accesorii aferente. Dimensiunile cutiei sunt de 29 x 18,5 x 13 cm, oferind suficient spatiu pentru a organiza medicamentele intr-un mod eficient.

Pretul afisat este pentru o singura bucatica de Cutie depozitare medicamente - 4 litri. Alegeti aceasta cutie pentru a va pastra medicamentele in siguranta si pentru a va asigura ca aveti acces rapid la ele in orice moment.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura