Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dozator sapun lichid Uno - alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

97 lei Lei
Brand
EPUIZAT-CIRAN6013
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Dozatorul de sapun se fixeaza pe perete fara suruburi sau gaurirea peretilor. El este insotit de gel siliconic pentru fixare si 4 autocolante cu fata dubla. Dozatorul poate fi folosit pentur sapun lichid sau gel de dus.
Rezervorul dispenserului de sapun are o capacitate de 360 ml.
Este confectionat din plastic ABS si polistiren iar butonul este cromat. Este insotit de etichete in limba franceza (Savon, Gel de douche).
Dimensiuni : inaltime 19,5 cm x latime 8 cm x adancime 7,5 cm.

Dozatorul de sapun lichid UNO-Alb este solutia practica si eleganta pentru a avea intotdeauna la indemana sapunul lichid sau gelul de dus. Acest dozator se monteaza usor pe perete, fara a fi necesare suruburi sau gaurirea peretelui. Vine insotit de gel siliconic pentru fixare si 4 autocolante cu fata dubla, astfel incat sa puteti alege cea mai potrivita optiune de montare pentru spatiul dvs.

Rezervorul dozatorului are o generoasa capacitate de 360 ml, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa-l umpleti prea des. Acesta este fabricat din plastic ABS si polistiren, fiind durabil si rezistent la uzura. Butonul de dozare a sapunului este cromat, adaugand un aspect elegant si finisat dispozitivului.

Dimensiunile compacte ale dozatorului, inaltimea de 19,5 cm, latimea de 8 cm si adancimea de 7,5 cm, il fac potrivit pentru a fi amplasat in orice baie sau bucatarie, ocupand putin spatiu si adaugand o nota de functionalitate si organizare. Este o alegere excelenta pentru baile cu spatiu limitat sau pentru a crea un aspect minimalist si ordonat.

Dozatorul de sapun lichid UNO-Alb vine insotit de etichete in limba franceza, marcate cu "Savon" si "Gel de douche", pentru a va ajuta sa va organizati mai usor produsele de igiena personala si sa le gasiti rapid. Este o optiune versatila si convenabila pentru a mentine curatenia si igiena in baie sau bucatarie.

Cu designul sau elegant, functionalitatea practica si instalarea usoara, dozatorul de sapun lichid UNO-Alb este alegerea perfecta pentru a avea mereu la indemana sapunul sau gelul de dus. Imbunatatiti aspectul si eficienta spatiului dvs. de baie cu acest dozator de incredere si modern.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura