Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dispenser sapun lichid cu suport burete vase - Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34 lei Lei
Brand
SEBQ01019972487
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dispenser de sapun lichid cu design elegant, alb.
Dispenserul de sapun are suport de burete dar si dimensiuni compacte fiind ingust si deci potrivit pentru locuri mici langa chiuveta,
Dimensiuni : lungime 16,6 cm x latime 5 cm x inaltime 14,5 cm
Material : plastic.
Dispenserul de sapun lichid cu suport burete vase-Quttin este o solutie practica si eleganta pentru a mentine chiuveta ta ordonata si curata. Dispenserul are un design alb elegant, care se potriveste in orice stil de bucatarie.

Unul dintre avantajele acestui dispenser este suportul de burete incorporat. Acest suport iti permite sa pastrezi buretele pentru vase la indemana si organizat, astfel incat sa nu ocupe spatiu suplimentar pe chiuveta sau pe blatul bucatariei tale.

Cu dimensiuni compacte, acest dispenser de sapun lichid este proiectat special pentru a se potrivi in locuri mici de langa chiuveta. Are o lungime de 16,6 cm, o latime de 5 cm si o inaltime de 14,5 cm. Astfel, poti economisi spatiu pretios pe blatul bucatariei, iar dispenserul este la indemana atunci cand ai nevoie de sapun.

Dispenserul este confectionat din plastic rezistent si durabil, care este usor de curatat si mentinut in conditii optime de igiena. Materialul plastic asigura, de asemenea, ca acesta este usor si portabil, permitandu-ti sa il muti in functie de nevoile tale.

Cu Dispenserul de sapun lichid cu suport burete vase-Quttin, vei avea acces rapid la sapunul lichid de care ai nevoie pentru spalarea vaselor si vei putea mentine chiuveta si bucataria in ordine. Designul elegant si dimensiunile compacte il fac o alegere ideala pentru orice bucatarie moderna.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura