Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie din plastic, gradata, cu capac si supapa - 4 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16 lei Lei
Brand
EPUIZAT-TE230882
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cutie din plastic, gradata, cu capac si supapa - 4 l este potrivita pentru a fi introdusa atat in cuptorul cu microunde, cat si la congelator.Fabricata din plastic tranparent, capacul poate fi de culoare verde sau alb. Livrare se face in mod aleatoriu, in functie de stocul disponibil.Cutia este gradata.Capacitate cilindrica: 4 litri.
Dimensiuni aproximative: h 26 x L 26 x l 10 cm.

Pretul este pentru 1 bucata cutie din plastic, gradata, cu capac si supapa - 4 l.

Cutia din plastic gradata, cu capac si supapa, de 4 litri, este un accesoriu practic si versatil pentru depozitarea si organizarea alimentelor in bucatarie. Fabricata din plastic transparent de inalta calitate, aceasta cutie ofera o vizibilitate clara asupra continutului sau.

Avand capacitatea de a rezista la temperaturi extreme, aceasta cutie poate fi utilizata in cuptorul cu microunde pentru incalzirea rapida si uniforma a alimentelor. De asemenea, este potrivita si pentru utilizarea in congelator, permitandu-va sa pastrati alimentele proaspete si gustoase pentru o perioada mai lunga de timp.

Cutia este prevazuta cu un capac etans, care asigura sigilarea completa si mentinerea prospetimii alimentelor. Capacul poate fi de culoare verde sau alb, iar livrarea se face aleatoriu, in functie de disponibilitatea din stoc.

Un aspect util al acestei cutii este gradata sa, care permite masurarea precisa a cantitatii de alimente depozitate. Aceasta va ajuta sa controlati portiile si sa evitati risipa.

Cu dimensiunile aproximative de 26 cm inaltime, 26 cm lungime si 10 cm latime, aceasta cutie ofera suficient spatiu pentru a depozita si organiza diferite alimente, de la resturi la mancaruri pregatite in avans sau ingredientele pentru retetele preferate.

Indiferent daca doriti sa pastrati alimentele proaspete in frigider, sa le transportati in siguranta sau sa le depozitati in dulapurile din bucatarie, aceasta cutie din plastic gradata cu capac si supapa va ofera o solutie practica si eficienta.

Alegeti aceasta cutie pentru a va organiza bucataria si pentru a pastra alimentele in conditii ideale de depozitare. Fiind durabila, usor de curatat si cu multiple utilizari, cutia din plastic gradata este un accesoriu indispensabil pentru orice gospodarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura