Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie plastic pentru depozitare instrumente de scris

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Brand
PF1215606
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie plastic pentru depozitare instrumente de scris este o cutie ingusta, plastic, multiple intrebuintari-transparenta.
Este o cutie plastic cu capac, ingusta si lunga. Aceasta cutie cu capac, fabricata din plastic transparent poate fi utilizata pentru a depozita in aceasta: instrumente de scris (creioane, pixuri, stilouri),pe care doriti sa le purtati in geanta sau sa le tineti protejate in sertarul biroului dvs.
Cutie ingusta, plastic, multiple intrebuintari-transparenta este o cutie depozitare versatila si utila.

Fabricata din plastic transparent.
Pretul este pentru 1 bucata.
Cutia se comercializeaza fara accesorii.

Dimensiuni: latime 6,5 x lungime 23,5 x inaltime 5 cm.
ATENTIE: PE CUTIE ESTE UN ABTIBILD CU INSTRUMENTE DE SCRIS!
Cutia de plastic pentru depozitarea instrumentelor de scris este un accesoriu practic si eficient pentru a va organiza si pastra instrumentele de scris la indemana. Fabricata din material plastic de inalta calitate, aceasta este durabila si usor de curatat, fiind potrivita pentru utilizarea zilnica.

Cu dimensiunile de 6,5 cm x 23,5 cm x inaltime 5 cm, aceasta cutie de plastic este suficient de mare pentru a putea stoca un numar de instrumente de scris, cum ar fi stilouri, pixuri, creioane si multe altele. Design-ul sau compact si ergonomic face ca aceasta cutie sa poata fi depozitata oriunde doriti, inclusiv in sertare sau pe birou.

Capacul care se inchide etans asigura protejarea instrumentelor de praf si murdarie, pastrandu-le curate si in siguranta.

In concluzie, cutia de plastic pentru depozitarea instrumentelor de scris este un accesoriu esential pentru biroul dvs., fiind practic si eficient in a va organiza instrumentele de scris. Cu un design compact si ergonomic, aceasta poate fi depozitata oriunde si poate fi utilizata in mod facil. Durabila si usor de curatat, aceasta va fi cu siguranta un plus de eficienta si confort pentru locul de munca.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura