Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Covoras de frigider pentru conservare legume, fructe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
ZKB55811
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Acest covoras este conceput a fi folosit in frigider permitand aerului sa circule, pastrand mai mult prospetimea fructelor si legumelor.
Produsul este disponibil in 3 culori : verde, rosu, maro. Livrarea se face aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Nu se poate selecta culoarea. Covorasul nu lasa gust si nici miros.
Dimensiuni : 47 x 30 cm
Pret pentru 1 bucata.

Covorasul de frigider pentru conservarea fructelor si legumelor este un ajutor de nadejde in mentinerea prospetimii produselor dumneavoastra in frigider. Conceput pentru a permite circulatia aerului, acest covoras contribuie la prelungirea duratei de viata a alimentelor proaspete.

Disponibil in trei culori atractive - verde, rosu si maro - produsul este livrat aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Nu puteti selecta culoarea in mod specific, dar fiecare optiune adauga un strop de culoare si functionalitate in frigiderul dumneavoastra.

Covorasul este proiectat sa nu influenteze gustul sau mirosul alimentelor, pastrandu-le cat mai autentice posibil. Cu dimensiunile sale de 47 x 30 cm, se potriveste perfect in majoritatea sertarelor sau rafturilor din frigider. Cu acest covoras, veti putea bucura de fructele si legumele proaspete pentru mai mult timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura