Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Masuta pentru umbrela

0 stars: 0.00 din 0 pareri

47 lei Lei
Brand
EPUIZAT-V851
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Masuta pentru umbrela se monteaza prin introducerea in orificiul special si apoi se prinde cu suruburi dedesubt.
Umbrela asigura umbra necesara pentru bauturi, gustari, etc.

Material: Plastic.

Diametru: 34 cm, pentru tija umbrelei de 4 cm.

Culoare: Galben.
Masuta pentru umbrela este un accesoriu practic si convenabil pentru a-ti crea un spatiu confortabil in timpul relaxarii la soare. Se monteaza usor prin introducerea in orificiul special de pe tija umbrelei, iar apoi se fixeaza cu ajutorul unor suruburi dedesubt, asigurandu-se astfel o fixare sigura si stabila.

Aceasta masuta pentru umbrela este ideala pentru a-ti oferi un loc comod pentru bauturile, gustarile si alte lucruri de care ai nevoie in timpul sederii in aer liber. Poti savura o bautura racoritoare sau un snack fara sa-ti faci griji ca vei scapa sau ca nu ai un loc unde sa le asezi.

Masuta este realizata dintr-un material rezistent si durabil, fiind fabricata din plastic de inalta calitate. Cu un diametru de 34 cm, se potriveste perfect cu tije de umbrele de 4 cm. Este disponibila intr-o nuanta de galben vibrant, care va adauga o nota de veselie si prospetime in decorul tau.

Indiferent daca te afli pe plaja, in gradina sau pe terasa, masuta pentru umbrela este un accesoriu indispensabil pentru a-ti crea un colt relaxant si functional. Adauga un strop de confort si practicitate experientei tale de a sta la soare, cu aceasta masuta pentru umbrela in culorile preferate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura