Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa protectie haine, 58x138 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa protectie haine, 58x138 cm Husa pentru garderoba, suspendata, este perfecta pentru toate nevoile tale de depozitare si de calatorie. Design cu plasa, hainele pot fi usor vazute si scoase din husa. Husa lunga pentru haine este respirabila, este perfecta pentru haine lungi, gen: palton, haina lunga, pentru costum, este lavabila si durabila.

Este fabricata din material textil, de tip poliester, lavabila, usoara, respirabila. Pastrati hainele proaspete si curate. Poate fi folosita pentru depozitarea acasa, expozitia de haine, spalatorie, calatorii si va poate ajuta sa va pastrati forma hainelor, fara cute.

Dimensiuni: 58x138 cm.

Husa de protectie pentru haine, cu dimensiunile de 58x138 cm, este solutia perfecta pentru depozitarea si calatoriile cu hainele tale. Designul sau cu plasa permite o vizualizare usoara a continutului si accesul rapid la haine.

Aceasta husa suspendata pentru garderoba este ideala pentru a satisface toate nevoile tale de depozitare si calatorie. Fiind lunga, este potrivita pentru haine precum paltoanele, hainele lungi sau costumele. De asemenea, este respirabila, permitand aerului sa circule si mentinand hainele proaspete.

Fabricata dintr-un material textil de inalta calitate, de tip poliester, husa este lavabila si durabila. Poti spala husa pentru a o mentine curata si iti va oferi o utilizare indelungata. De asemenea, este usoara si respirabila, asigurand un mediu adecvat pentru pastrarea hainelor.

Aceasta husa de protectie poate fi utilizata nu doar acasa, ci si in expozitii de haine, spalatorii si calatorii. Ea te va ajuta sa-ti pastrezi hainele in forma si sa le protejezi de cute si murdarie. Fie ca esti in calatorie sau doar doresti sa-ti organizezi garderoba, aceasta husa va fi un ajutor de incredere.

Cu dimensiunile de 58x138 cm, aceasta husa de protectie ofera suficient spatiu pentru a depozita hainele lungi si pentru a le pastra intr-o stare buna. Poti utiliza aceasta husa pentru a-ti pastra hainele curate si proaspete, evitand deteriorarea lor in timpul depozitarii sau transportului.

Indiferent daca o utilizezi acasa sau in calatorii, husa de protectie pentru haine iti va oferi un mod practic si eficient de a-ti pastra hainele in cea mai buna stare, evitand cutele si mentinandu-le proaspete si curate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura