Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sita din otel inoxidabil, cu manere extensibile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sita din otel inoxidabil, cu manere extensibile este o strecuratoare ovala, cu un cos cu plasa fina.

Reprezinta solutia dumneavoastra premium pentru o varietate de sarcini de bucatarie, inclusiv filtrarea, uscarea si scurgerea. Imbunatatiti-va bucataria cu un instrument regandit si bucurati-va de performante practice si de utilizare pe termen lung. Ajutor de bucatarie extensibil? Am rafinat in mod special aceasta strecuratoare de uscare, ovala, pentru a oferi suport in aventurile tale culinare.

Designul ei minunat, deasupra chiuvetei, corpul din otel inoxidabil si manerele rafinate din cauciuc va vor imbunatati cu siguranta eficienta gatitului. O solutie majora de scurgere? Puteti face totul cu aceasta strecuratoare ovala: filtrati si clatiti pastele, alimente, fructe si legume, vase uscate, filtrati si efectuati sarcini similare de spalat si gatit. Uscarea si filtrarea sunt eficiente datorita plasei fine si a cadrului rezistent la rugina si structurii cu picioarele dedesubt.

USOR DE CURATAT SI DEPOZITAT.

Obtineti ingrijire rapida si usoara, deoarece strecuratoarea metalica ovala cu cos cu plasa se poate spala in masina de spalat vase. Cand nu este folosit, pur si simplu depozitati-l pe suport, rafturi sau chiuveta. Aceasta strecuratoare ingenioasa se potriveste tuturor chiuvetelor!

-Manere extensibile.

-Compozitie: Otel inoxidabil.

Dimensiuni: lungime 34.50 x adancime 25.40 x inaltime 11 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura