Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cos metalic depozitare pentru usa dulap Confortime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cos metal pentru depozitare in bucatarie. Cosul se agata pe usile dulapurilor din bucatarie pe interiorul sau exteriorul usilor. Folosind cosuri si etajere pentru usile de dulap, veti obtine mai mult spatiu in bucataria dvs. Agatatorile cosului se potrivest usilor obisnuite cu grosime de pana la 1,8 cm

Dimensiuni :inaltime 36 cm x adancime 11,5 x latime 20 cm

Cosul metalic de depozitare pentru usa de dulap-Confortime este solutia perfecta pentru a maximiza spatiul de depozitare in bucatarie. Acest cos practic poate fi agatat pe usile dulapurilor de bucatarie, fie pe interiorul lor, fie pe exteriorul lor, astfel oferindu-va mai mult spatiu util.

Designul ingenios al acestui cos va permite sa utilizati spatiul neutilizat al usii de dulap pentru a stoca si organiza diferite articole de bucatarie. Indiferent daca doriti sa depozitati condimente, ustensile de gatit, conserve sau alte obiecte mici, acest cos metalic va va ajuta sa aveti totul la indemana si bine organizat.

Cosul este prevazut cu agatatori ajustabili care se potrivesc usilor obisnuite cu grosime de pana la 1,8 cm. Acest aspect il face potrivit pentru majoritatea dulapurilor de bucatarie si va permite sa-l instalati rapid si usor.

Cu dimensiunile sale optime, acest cos de depozitare ofera suficient spatiu pentru a stoca diverse obiecte, fara a ocupa prea mult loc in bucatarie. Are o inaltime de 36 cm, o adancime de 11,5 cm si o latime de 20 cm, oferind suficient spatiu pentru a depozita obiectele de care aveti nevoie.

Fabricat din metal durabil, cosul este rezistent si robust, asigurandu-va ca veti beneficia de el pentru o perioada indelungata. De asemenea, are un aspect estetic placut, care se va potrivi cu designul oricarei bucatarii.

Adaugati acest cos metalic de depozitare pentru usa de dulap-Confortime in bucataria dumneavoastra si beneficiati de un spatiu suplimentar de depozitare intr-un mod eficient si practic. Organizati-va bucataria intr-un mod mai inteligent si aveti totul la indemana pentru a pregati mesele intr-un mod mai usor si mai placut.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura