Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dispozitiv, tocator si maruntitor verdeturi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dispozitiv, tocator si maruntitor verdeturi este un mini chopper manual pentru ierburi, plante aromatice, usturoi. Marunteste aceste zarzavaturi: ceapa, usturoi, ierburi, nuci. Are 2 lame din otel inoxidabil. Manevrare usoara Diametru cca. 11 cm, inaltime aproximativ 9 cm material plastic si otel inoxidabil.
INTRODUCERE Cititi inainte de a-l folosi pentru prima data si familiarizati-va cu produsul. Va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele instructiuni de utilizare si instructiunile de siguranta. Utilizati produsul numai asa cum este descris si pentru domeniile de aplicare specificate.

UTILIZAREA PREVAZUTA Utilizati produsul numai pentru tocat ceapa sau altele asemenea. Alte utilizari sau modificari ale produsului sunt considerate necorespunzatoare si pot duce la raniri si daune. Pentru utilizare necorespunzatoare producatorul nu isi asuma daunele cauzate. Fara raspundere. Produsul nu este destinat utilizarii comerciale.

INSTRUCTIUNI DE SIGURANTA
Pungile de plastic pot fi periculoase. Nu lasati niciodata copiii nesupravegheati cu materiale de ambalare pentru a evita riscul de sufocare
Pastrati produsul departe de copii! Pericol de ranire!
Nu atingeti niciodata cutitul. Pericol de ranire!

SFATURI PRIVIND UTILIZAREA
Clatiti produsul inainte de prima utilizare sau dupa o perioada lunga de neutilizare cu apa calda si uscati partile, cu grija, cu o carpa.
Asezati cutitele in recipient. Umpleti recipientul cu ce doriti Legume / cereale / etc. Nu umpleti excesiv!
Inchideti recipientul cu capac si lasati acest lucru sa se fixeze in pozitie. D
Acum puteti roti butonul rotativ inainte si inapoi. Cu rotiti mai mult, cu atat devine mai fin continutul.

CURATARE SI INGRIJIRE
Curatati lamele de taiere sub apa curenta, avand grija sa nu va atingeti pentru a nu va taia in lamele ascutite. Pericol de ranire! Utilizati o carpa moale pentru a usca

Specificatii tehnice
Material: plastic si otel inoxidabil
Dimensiuni: (xH) aprox.11 x 9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura