Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Infuzor ceai si condimente

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
Orion
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Infuzor ceai si condimente

-ideal pentru ceai sau cand gatiti supe si sosuri. Toate condimentele pot fi puse in acest infuzor, pe care il introduceti in vasul de gatit. Nu veti mai fi nevoit sa cautati eventuale impuritati sau de a elimina bucati individuale de alimente.

Nu-ti place sa muncesti din greu pentru a scoate condimentele din sos, suc de carne sau supa? Pune-le intr-o strecuratoare de condimente. Tot ce trebuie sa faci este sa pui piper, condimente, dafin, rozmarin, ienupar si alte condimente preferate, sa-l inchizi si sa-l pui intr-o oala . Nu trebuie sa indepartati bucatele individuale atat de complicate, mancarea va fi aromata si nu va ramane nici un pic de condimente in ea.

Otelul inoxidabil nu afecteaza gustul alimentelor preparate , este usor de curatat.

Material: otel inoxidabil
Diametru (cm): 6
Greutate (g): 28
Forma: rotunda

Se poate spala in masina de spalat vase: nu
Material: Otel inoxidabil.
Dimensiuni: diametru 6 cm, h. 6 cm.

PRACTIC

-Strecuratoare practica de condimente sau ceai, sub forma de cos inchis. Sita de condimente are un diametru de 6 cm si o inaltime de 6 cm. Are o plasa densa, tesuta subtire.

OTEL

-Fabricat in intregime din otel inoxidabil de cea mai inalta calitate. Daca este folosit corect, va dura multi ani.

UTIL

-Sita este utila pentru a adauga aroma si savoare mancarurilor. Dupa ce au fost puse ierburile si mirodeniile in strecuratoare, acestea pot fi adaugate in supa sau bulionul care fierbe. Datorita acestui fapt, aroma si savoarea ierburilor se raspandesc pe tot felul de mancare, oferindu-i o aroma intensa si placuta. Sita va evita nevoia de a extrage ierburi individuale din vas, ceea ce poate consuma mult timp si poate fi incomod.

UNIVERSAL

-Cosul de condimente este perfect pentru prepararea supelor si a sosurilor. De asemenea, este ideal pentru prepararea ceaiului, mai ales in vase de capacitate mai mare.

UTILIZARE COMODA

-Un cos cu inchidere cu clema va permite sa plasati cu precizie ierburile si condimentele fara teama de a varsa continutul. In partea de sus a infuzorului exista un lant cu carlig, datorita caruia poate fi atasat convenabil de marginea unei oale sau a ceainic.

De asemenea, sunt usor de indepartat dupa procesul de gatire. Sita de condimente din otel pentru utilizare universala. Datorita acestuia, vei pregati mancaruri gustoase si uniform asezonate. Filtrul va permite sa va bucurati de bogatia aromelor oferite de ierburi si condimente, asigurand in acelasi timp confort si control asupra prezentei acestora in preparate. Fabricat din material solid, care asigura confortul de utilizare. Este perfect pentru a gati decocturi si alte feluri de mancare, precum si pentru prepararea ceaiului sau a infuziilor de plante. Este extrem de util in orice bucatarie. Un produs excelent pentru toti cei care apreciaza confortul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura