Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma de prajitura cu cutter - Inima ondulata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Forma de prajitura cu, cutter , in forma de inima ondulata.

Dimensiuni : 5 cm x 4,5 cm x1,5 cm Puteti taia si coace usor prajiturile de casa, prajiturile Linz si prajiturile din turta dulce.
Avantajele: design complet inoxidabil marginea superioara intarita si marginea inferioara ascutita potrivit pentru spalare in masina de spalat vase Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi cu glazura de albus, ciocolata.

Material: otel inoxidabil
Lungime (cm): 5
Latime (cm): 4,5
Inaltime (cm): 1,5
Greutate (g): 6,3
Forma: inima

Se poate spala in masina de spalat vase: da

PRACTIC

-Cutter de cofetarie in forma de inima. Perfect pentru prepararea fursecurilor si turta dulce. Cutterul are dimensiunile de 5 x 4,5 x 1,7 cm.

DURABILA

-Fabricat din otel inoxidabil. Daca este folosit corect, va dura multi ani.

UNIVERSAL

-Cu ajutorul taietorului puteti pregati biscuiti, turta dulce si decoratiuni din pasta de zahar pentru prajituri, fursecuri si deserturi.

VERSATIL

-Cutterul poate fi folosit si pentru a taia pasta de zahar, paine, sandvisuri, jeleu, branza si fructe moi intr-un model interesant.

USOR DE CURAT

-Usor de pastrat curat. Potrivit pentru spalare in masina de spalat vase. Cutter de cofetarie in forma de inima. Indispensabil in bucatarie, util pentru pasionatii de copt. Cu ajutorul lui, puteti crea turta dulce si fursecuri in forme unice. Cutter-ul va va permite, de asemenea, sa creati mini sandvisuri intr-o forma originala sau decoratiuni cu fondant. Fabricat solid, va dura multi ani. Produs original al companiei cehe Orion. Fabricat in conformitate cu standardele europene.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura