Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie plastic multifunctionala 0,6 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Caseta de culoare transparenta dreptunghiulara multifunctional cu un capac si doua clipsuri pentru inchidere. Cutiile inchise pot fi stivuite. Potrivit pentru a transporta obiecte mici in bucatarie, camera copiilor (jocuri mici , puzzle, margele etc). Potrivit pentru frigidere, masini de spalat vase si MVT.

Material: plastic.
Dimensiuni: (LxAxI) 16,5x11x6 cm, capacitate 0,6 litri.

Livrarea culorii se face aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Caseta dreptunghiulara multifunctionala, de culoare transparenta, este ideala pentru organizarea si transportul obiectelor mici. Este dotata cu un capac si doua clipsuri pentru inchidere, asigurand o sigilare sigura. Cutiile inchise pot fi stivuite, economisind astfel spatiu de depozitare.

Utilizare:

Bucatarie: Perfecta pentru transportul si depozitarea alimentelor sau a obiectelor mici in bucatarie. Camera copiilor: Ideala pentru organizarea jocurilor mici, puzzle-urilor, margelelor si altor accesorii.

Frigidere: Potrivita pentru depozitarea alimentelor in frigider. Masini de spalat vase: Se poate spala in masina de spalat vase.

Design si functionalitate:

Transparenta: Culoarea transparenta permite identificarea rapida a continutului.
Stivuire: Cutiile inchise pot fi stivuite, economisind spatiu si facilitand organizarea.
Inchidere sigura: Dotata cu un capac si doua clipsuri, asigurand o inchidere ferma si sigura.

Specificatii tehnice:

Material: Plastic
Dimensiuni (L x A x I): 16,5 x 11 x 6 cm
Capacitate: 0,6 litri

Livrarea culorii: Aleatorie, in functie de stocul disponibil Aceasta caseta transparenta multifunctionala este un accesoriu esential pentru orice casa, oferind o solutie practica si eficienta pentru organizarea si depozitarea obiectelor mici. Designul sau compact si capacitatea de stivuire o fac ideala pentru utilizarea in diverse incaperi si scopuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura