Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sertar pentru tacamuri transparent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
OR150722
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sertar pentru tacamuri transparent garanteaza ca tacamurile dvs. din sertarul bucatariei vor fi aliniate clar si intotdeauna la indemana.
Este impartit in cinci sectiuni. Designul sau transparent asigura ca se potriveste in interiorul oricarei bucatarii. In plus, datorita materialului folosit, este usor de pastrat curat. Dimensiunile sale sunt 34 x 26 x 4,5 cm.
Material: plastic
Lungime (cm): 34
Latime (cm): 26,5
Inaltime (cm): 4,5
Greutate (g): 173
Caracteristici: 5 sectiuni
Material: plastic.
Dimensiuni: 34x26x4,5 cm.
PENTRU SERTAR - Organizator pentru tacamuri cu dimensiunile de 34 x 26 x 4,5 cm. Insertia universala se potriveste in orice sertar.
DURABILA - Tava pentru sertar este realizata din material semi-transparent de inalta calitate.
UTIL - Un organizator de tacamuri este esential in fiecare bucatarie. Cu ajutorul acestuia, vom organiza ustensile de bucatarie si tacamurile vor avea propriul loc dedicat.
CAPACITATE - Insertia este foarte incapatoare. Are cinci compartimente in care putem depozita tacamuri, linguri si ustensile.
CURATARE USORA - Insertia poate fi curatata cu usurinta cu o carpa umeda sau spalata in masina de spalat vase.
Un organizator de tacamuri este util in fiecare bucatarie. Datorita acesteia, tacamurile si ustensilele de bucatarie isi vor avea locul in sertar. O tava de sertar va va permite sa gestionati corect spatiul din sertar. Cu ajutorul insertului vom putea mentine ordinea in dulapuri. Insertia este universala, asa ca se potriveste cu orice sertar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura