Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie depozitare pliabila, cub, 30x30cm, gri, Happymax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
ZHD0250-G
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie depozitare pliabila, cub, 30x30cm, gri - Happymax

Adaugati stil si functionalitate spatiului dvs. cu cutia de depozitare pliabila de la Happymax. Aceasta cutie cub este recunoscuta pentru calitate, durabilitate si design elegant, fiind ideala pentru diverse utilizari.

Caracteristici Principale:

Organizator Multifunctional: Perfect pentru organizarea lenjeriei, garderobei, cresei, gradinitei, camerei de joaca, spalatoriei, biroului si multe altele. Proiectata pentru a se potrivi cu majoritatea organizatoarelor de depozitare.
Design Pliabil: Usor de pliat si depozitat atunci cand nu este folosit. Se deschide rapid pentru a depozita diverse obiecte precum lenjerie intima, sosete, jucarii, mestesuguri, articole de curatenie si multe altele.
Motivational pentru Copii: Ideal pentru a-i motiva pe cei mici sa-si organizeze jucariile, hainele, cartile si mestesugurile intr-un mod distractiv.
Versatilitate: Utilizabil in sufragerie, dormitoare, sali de clasa sau crese pentru a depozita cearsafuri, pantofi, articole de artizanat, jucarii, caiete, carti sau jocuri.
Dimensiuni:

30 x 30 x 30 cm, perfecte pentru utilizarea in biblioteci, dulapuri, rafturi sau alte spatii de depozitare.
Material:

Textil-poliester si carton
Alege cutia de depozitare pliabila, cub, de la Happymax pentru o solutie eleganta si practica de organizare. Comanda acum si bucura-te de livrare rapida si servicii de calitate!
Cutie depozitare pliabila, cub, 30x30cm, gri, Happymax
Cosul de depozitare recunoscut pentru calitate, durabilitate si stil.
Organizator cu multiple utilizari: obtineti fericirea organizationala cu acest cub din material, sic si functional! Proiectat pentru a se potrivi perfect cu majoritatea organizatoarelor de depozitare. Folositi-l in dulap ca si organizator de lenjerie, in garderoba, cresa, gradinita, camera de joaca, spalatorie, birou si multe altele.
Design pliabil: aceste cos de depozitare versatil este foarte usor de pliat si depozitat atunci cand nu este folosit. Cand aveti nevoie de el, va aparea intr-o clipa, gata sa depoziteze o varietate de obiecte, cum ar fi: lenjerie intima, sosete, jucarii, mestesuguri, articole de curatenie si altele.
Cubul de depozitare pliabil poate fi folosit ca un joc pentru a-i motiva pe cei mici sa-si organizeze jucariile, hainele, cartile, mestesugurile si multe altele.
De la sufragerie la dormitoare: impachetati cu grija ceaarsafuri, pantofi sau articole de artizanat in acest cos de depozitare din textil pentru organizare; utilizati in sala de clasa sau in cresa pentru a depozita jucarii, caiete, carti sau jocuri.
Se potriveste nevoilor dvs.: cubul de depozitare din tesatura sin carton.
Dimensiuni perfecte pentru a fi folosite intr-o biblioteca, dulap, raft sau dulap 30x30x30 cm.
Material: textil-poliester, carton.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura