Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa pentru textile - Vintage

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
XVL-CA-PYVE050
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa vintage pentru depozitare - combinatia perfecta intre stil si functionalitate

Indragiti stilul vintage? Husa noastra vintage cu model "chic" este alegerea ideala pentru a depozita si decora casa dvs. Cu dimensiuni generoase si un design elegant, aceasta husa nu doar ca protejeaza textilele, dar adauga si un plus de rafinament oricarui spatiu.

Caracteristici principale:

Design vintage si chic: Modelul vintage adauga o nota de eleganta si stil oricarei camere, fiind perfect atat pentru depozitare, cat si pentru decor.
Material de calitate: Fabricata din tesatura netesuta si poliester, husa este durabila, lavabila si respirabila, mentinand continutul proaspat si fara praf.
Fereastra laterala: Permite vizualizarea rapida a continutului fara a deschide husa, economisind timp si oferind convenienta.
Capac cu fermoar: Deschiderea cu fermoar de jur imprejurul capacului asigura accesul facil la continut si o inchidere sigura.
Manere rezistente: Prevazuta cu manere pentru a facilita transportul si manipularea husei.
Dimensiuni generoase: Cu dimensiunile de 45 cm x 45 cm x 20 cm, husa ofera suficient spatiu pentru a depozita pilote, plapumi, cuverturi, jucarii de plus si multe altele.

Utilizare versatila: Ideala pentru depozitarea textilelor si a altor obiecte, mentinandu-le organizate si protejate.

Alegeti husa vintage pentru a combina functionalitatea cu un design elegant. Comandati acum si adaugati o nota de stil si organizare casei dvs.!
Va place vintage? Probabil ca va intrebati la ce ati putea folosi mai bine husele noastre: sa depozitati sau sa decorati casa? Husa vintage are un model ?chic? in care puteti depozita lejer textile si nu numai. Dimensiunile sale generoase si fereastra laterala va asigura ca interiorul incapator poate fi cunoscut fara a mai deschide husa. Capacul acesteia se deschide cu fermoar de jur imprejur. Depozitati pilort, plapumi, cuverturi, jucarii de plus etc. Modelul este foarte rezistent, lavabil si respirabil. Model prevazut cu manere.
Dimensiuni : 45cm x 45cm x 20cm
Material : tesatura netesuta, poliester.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura