Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa pentru depozitare textile-ivory

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
XVL-CA-T060A
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Husa pentru Textile - Protectie si Organizare Eficienta

Aceasta husa pentru textile de dimensiuni generoase este solutia ideala pentru depozitarea lenjeriilor de pat, plapumilor, pilotelor si cuverturilor. Fabricata din material rezistent, lavabil si respirabil, husa asigura pastrarea in conditii optime a textilelor, prevenind acumularea mirosurilor neplacute.

Caracteristici principale:

Material de calitate: Husa este confectionata dintr-un material durabil si respirabil, mentinand textilele proaspete si fara mirosuri.
Design practic: Pe partea laterala, husa este prevazuta cu o fereastra transparenta, care permite vizualizarea rapida a continutului fara a deschide husa.
Dimensiuni generoase: Cu dimensiunile de 60x45x30 cm, husa ofera spatiu suficient pentru depozitarea lenjeriilor de pat, plapumilor, pilotelor si cuverturilor voluminoase.
Culoare eleganta: Culoarea ivory (fildes) confera un aspect elegant si se potriveste perfect in orice decor.
Alegeti aceasta husa pentru textile pentru a va organiza si proteja eficient lenjeriile si alte articole voluminoase. Comandati acum si mentineti-va textilele in conditii impecabile!
Potrivita in special pentru lenjerii de pat, plapumi, pilote si cuverturi husa pentru textile de dimensiuni generoase este fabricata din material rezistent, lavabil si respirabil, astfel incat continutul nu va prinde miros. Pe partea laterala exista o fereastra transparenta pentru vizionarea continutului.
Culoare : ivory (fildes).
Dimensiuni : 60x45x30 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura