Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Rulou zimtat pentru aluat cu 6 rotite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24 lei Lei
Brand
OR142008
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Acest rulou zimtat pentru aluat prezinta 6 rotite si este un ajutor excelent in pregatirea dulciurilor si al altor delicatese din aluat. Prin eliminarea sau adaugarea de rotite puteti taia fasii uniforme, de diferite latimi, pentru galuste sau prajituri. Totodata se pot obtine si cercuri de diferite dimensiuni.

Instructiuni:

Pentru decuparea aluatului in cercuri : Cu adaptorul inclus puteti efectua cercuri perfect incizate. Ruloul se aseaza vertical prin pozitionarea si sprijinirea acestuia in adaptorul cu rotita cerc din mijloc, in mijlocul foii de aluat care se doreste a fi decupata. Ulterior pozitionarii verticale a acestuia pe aluat, ruloul trebuie rasucit manual astfel incat rolele zimtate sa decupeze aluatul in forma de cerc. Ruloul este prevazut cu o tija metalica pe care sunt sustinute pana la 6 roti dintate. Aceste roti se pot scoate sau introduce usor de pe tija metalica astfel incat sa ramana una, doua sau pana la 6 rotite. Folosirea mai multor rotite dispuse pe tija, permite obtinerea de cercuri concentrice. Ramane la alegerea dvs. setarea distantei intre rotite precum si a numarului de rotite pe care doriti sa-l folositi.
Pentru decuparea de fasii drepte : Se scoate adaptorul in forma rotunda si se pastreaza doar rotitele. Numarul de rotite de pe tija metalica poate fi ales de dvs. in functie numarul si grosimea dorita a fasiilor de aluat.

Material: otel inoxidabil, plastic.

Dimensiuni: latime 16 cm, diametru rotite roti 3 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura