Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Desfacator sticle perete - A la carte - resigilat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
123-desfacator
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Desfacator sticle perete - A la carte are un design atractiv dar este un obiect foarte util pentru desfacerea capacelor sticlelor de orice natura.Domeniul de aplicare este foarte larg, in special pentru acasa, baruri, restaurante, etc.

PRODUSUL ESTE RESIGILAT, ESTE ZGARAIAT IN PARTEA SUPERIOARA, CNF POZA ATASATA, POZA NR 2
Durabil si usor de instalat.
Cu o singura mana, puteti deschide cu usurinta capace, folosindu-va de acest deschizator de sticle.
Capacele tuturor sticlelor pe care le deschideti se vor colecta in tava.
Un produs care odata montat pe un perete, va atrage privirile.
Material: lemn si metal.
Dimensiuni: Inaltime 23,5 x lungime 11.2 x adancime 7 cm.
Pretul este pentru 1 bucata Desfacator sticle perete-A la carte.

Deschizatorul de sticle perete-A la carte este un element practic si atragator, esential pentru desfacerea capacelor sticlelor de diverse tipuri. Cu un design atractiv, acest dispozitiv este extrem de util in diferite contexte, incluzand uzul casnic, baruri, restaurante si altele.

Fiind durabil si usor de instalat, acest deschizator de sticle ofera o solutie eficienta si convenabila pentru deschiderea sticlelor. Cu o singura mana, puteti desface cu usurinta capacele, fara a depune un efort semnificativ, datorita designului ergonomic al dispozitivului.

Capacele sticlelor deschise sunt colectate intr-o tava integrata, mentinand astfel zona curata si ordonata. Montat pe perete, acest deschizator va atrage cu siguranta atentia si va adauga un plus de stil si functionalitate spatiului sau.

Fabricat din lemn si metal, acest deschizator de sticle este construit pentru a rezista in timp si pentru a face fata utilizarii repetate. Cu dimensiunile de inaltime 23,5 cm, lungime 11.2 cm si adancime 7 cm, este compact si se integreaza perfect in orice spatiu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura