Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie depozitare pliabila, cub, 30x30cm, gri, Happymax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27 lei Lei
Brand
ZHD0250-G
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie depozitare pliabila, cub, 30x30cm, gri, Happymax
Cosul de depozitare recunoscut pentru calitate, durabilitate si stil.
Organizator cu multiple utilizari: obtineti fericirea organizationala cu acest cub din material, sic si functional! Proiectat pentru a se potrivi perfect cu majoritatea organizatoarelor de depozitare. Folositi-l in dulap ca si organizator de lenjerie, in garderoba, cresa, gradinita, camera de joaca, spalatorie, birou si multe altele.
Design pliabil: aceste cos de depozitare versatil este foarte usor de pliat si depozitat atunci cand nu este folosit. Cand aveti nevoie de el, va aparea intr-o clipa, gata sa depoziteze o varietate de obiecte, cum ar fi: lenjerie intima, sosete, jucarii, mestesuguri, articole de curatenie si altele.
Cubul de depozitare pliabil poate fi folosit ca un joc pentru a-i motiva pe cei mici sa-si organizeze jucariile, hainele, cartile, mestesugurile si multe altele.
De la sufragerie la dormitoare: impachetati cu grija ceaarsafuri, pantofi sau articole de artizanat in acest cos de depozitare din textil pentru organizare; utilizati in sala de clasa sau in cresa pentru a depozita jucarii, caiete, carti sau jocuri.
Se potriveste nevoilor dvs.: cubul de depozitare din tesatura sin carton.
Dimensiuni perfecte pentru a fi folosite intr-o biblioteca, dulap, raft sau dulap 30x30x30 cm.
Material: textil-poliester, carton.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura