Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sfoara alimentara bucatarie, bumbac, 100 metri, Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
SEBQ01019974350
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sfoara alimentara bucatarie, bumbac, 100 metri, Quttin, foloste cand preparati ruloruri (rulade) de carne sau pentru legarea carnatiilor a carnii de pasare sau porc, etc.
Sfoara este fabricata din fibre durabile cu rezistenta la caldura pana la 250C . Este potrivit pentru orice tip de cuptor, inclusiv cuptorul cu microunde.

Avertisment: Nu este destinat utilizarii la foc direct !
Material ; sofara : fibra termorezistenta;; cutie : otel inoxidabil, plastic
Dimnesiuni : 100 m

Descopera sfoara alimentara pentru bucatarie Quttin - partenerul perfect pentru a adauga un strop de eleganta si functionalitate in toate aventurile tale culinare! Fabricata din bumbac de inalta calitate, aceasta sfoara alimentara Quttin reprezinta alegerea ideala pentru utilizarea in bucatarie.

Cu o lungime generoasa de 100 metri, aceasta sfoara alimentara iti ofera versatilitate si flexibilitate in gatit. Poti utiliza sfoara pentru a inconjura preparatele culinare, a sigila pungile de copt sau a lega si fixa alimentele in timpul procesului de gatit. Este un instrument indispensabil in bucatarie, care te ajuta sa-ti pui in valoare creatiile culinare.

Realizata din bumbac durabil, aceasta sfoara alimentara Quttin este sigura pentru utilizare in contact direct cu alimentele. Fie ca pregatesti fripturi, legume sau deserturi, poti avea incredere ca aceasta sfoara este sigura si igienica. Este un material non-toxic, care nu va interfera cu gustul sau aroma alimentelor tale.

Cu designul sau elegant si aspectul natural, sfoara alimentara Quttin adauga un element estetic in bucatarie. Poti utiliza sfoara pentru a infasura cadouri comestibile sau pentru a decora borcanele cu conserve casnice. Indiferent de modul in care o utilizezi, sfoara alimentara Quttin iti permite sa aduci un plus de stil si rafinament in orice moment.

Simplu de utilizat si manipulat, aceasta sfoara alimentara este potrivita pentru orice bucatarie, fie ca esti un bucatar experimentat sau un incepator pasionat de gatit. Iti ofera libertatea de a-ti pune imaginatia la treaba si de a crea preparate culinare care sa impresioneze pe toata lumea.

Incheie-ti calatoria in lumea gastronomiei cu un produs de calitate superioara - sfoara alimentara pentru bucatarie Quttin! Opteaza pentru aceasta sfoara durabila, versatila si estetica, care te va ajuta sa iti exprimi creativitatea culinara in cel mai frumos mod posibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura