Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 5 cutii alimentare emailate cu capac plastic, Happymax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

88 lei Lei
Brand
6680577
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Set 5 cutii alimentare emailate cu capac plastic, Happymax

Descopera organizarea perfecta si eficienta cu setul nostru de 5 cutii alimentare emailate cu capac plastic de la Happymax, ideal pentru pastrarea si conservarea diverselor alimente.
Fiecare cutie din acest set multifunctional este echipata cu un capac etans, asigurand prospetime indelungata si protectie impotriva umezelii, un atribut cheie pentru depozitarea optima.

Atentie : Cutiile nu sunt destinate pentru gatit !

Diversitate de dimensiuni: fie ca ai nevoie sa depozitezi cantitati mici sau mari, gasesti dimensiunea ideala pentru fiecare nevoie, cu optiuni de la 260 ml pana la 1500 ml.
Capace ermetice: designul avansat al capacelor garanteaza etanseitatea, oferind prospetime si savoare constanta alimentelor stocate.
Stil si practicabilitate: cutiile noastre aduc un plus de culoare si stil in orice bucatarie, fiind totodata extrem de practice pentru organizarea spatiului.
Alege calitatea si stilul pentru depozitarea alimentelor cu setul de cutii Happymax. Pastreaza gustari, condimente, sau alte ingrediente de bucatarie in siguranta si aranjate frumos, completand decorul bucatariei tale cu un accesoriu modern si functional.

Specificatii:

Dimensiuni: 260, 460, 730, 1000 si 1500 ml pentru o adaptare perfecta la orice spatiu.
Material: email pe metal cu capace de polipropilen, durabil si usor de curatat.
Culoare: multicolor, pentru a se potrivi oricarui design interior.

Sfat practic: Utilizeaza cutiile din set pentru a portiona si pregati din timp gustarile pentru intreaga saptamana, asigurandu-te ca ai intotdeauna o optiune sanatoasa si proaspata la indemana!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura