Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Perie baie, pentru corp, 8 x 40 x 4 cm, plastic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Brand
TE270630
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Perie baie, pentru corp, 8 x 40 x 4 cm, plastic
Perie de baie pentru curatarea corpului si a spatelui, maseaza pielea si imbunatateste circulatia sangelui - ideal pentru curatarea spatelui.
Peria are maner lung si orificiu pentru agatat, astfel incat sa poata fi agatata usor dupa utilizare. Peria poate fi folosita si separat, deoarece manerul este detasabil.
Fabricata din plastic intr-un ton discret de gri deschis, se potriveste perfect in orice baie - usoara, confortabila si usor de manevrat.
Ideala pentru o experienta relaxanta in timpul dusului sau baii..
Wellness pentru acasa: Cu acest perie de baie eleganta, dusul si baia devin o adevarata placere. Este ideala pentru curatarea si ingrijirea intregului corp si poate fi folosita ca perie de curatare pentru spate datorita manerului lung si detasabil. In acelasi timp, accesoriul pentru baie maseaza pielea si imbunatateste circulatia sangelui - un ajutor placut si relaxant. Dupa utilizare, peria poate fi agatata usor folosind orificiul din maner, astfel incat apa sa poata sa se scurga.
Este fabricata din plastic usor si se potriveste cu tonul discret de gri deschis in orice decor de baie - un ajutor placut pentru rasfatul corpului.
Dimensiuni: aproximativ 8 x 40 x 4 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura