Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Uscator rufe balustrada balcon cu 3 metri sarma-Confortime

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32 lei Lei
Brand
SEBE01041373387
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Uscator rufe balustrada balcon cu 3 metri sarma-Confortime se ataseaza pe calorifer sau pe balustrada balconului. Uscati mai multe haine deodata, deoarece exista cinci sine pe suportul de uscare de care agatati rufele. Acest uscator de rufe este foarte practic, deoarece este excelent pentru uscarea prosoapelor si hainelor sau pentru aerisire.
Spatiu mic de uscare pentru rufe - uscator de rufe versatil si la indemana, cu un spatiu total de uscare de 3 metri, ideal pentru lucruri mici.
Suport pentru uscare haine din plastic, potrivit pentru uscarea pe calorifer, in orice camera. Atasati cu usurinta acest suport peste calorifer, folosind bratele reglabile. Fara incurcatura, drept si simplu. Ajustabil pentru a se potrivi cu diferite latimi de radiatoare.
Brate reglabile si robuste - Bratele pot fi pliate, facand uscatorul de rufe sa fie plat si permitandu-va sa gasiti cu usurinta un spatiu pentru a-l depozita atunci cand nu este utilizat prin simpla agatare pe un calorifer.
Utilizari multiple - Raft multifunctional pentru uscare haine pentru baie, pervaz, balustrada, coridor, balcon, chiuveta, balustrada, suporturi pentru prosoape etc. Acest produs este un design nou si elegant de ultima generatie, o constructie frumoasa si grozava. Versatil si portabil pentru utilizare in incaperi din jurul casei sau rulotei. Se curata usor de praf cu o carpa umeda.
Economie de spatiu - Economisiti mult spatiu valoros. Nu necesita asamblare si se pliaza pentru depozitare ca sa stea intre doua piese de mobilier, sub pat, langa masina de spalat, oriunde.
Dimensiuni: 52x34.5x16 cm.
Pretul este pentru 1 bucata Uscator rufe balustrada balcon cu 3 metri sarma-Confortime.
Livrarea culorii bratelor de sustinere se face aleatoriu, nu se poate selecta culoarea.

Uscatorul de rufe pentru balustrada balconului cu 3 metri de sarma - Confortime reprezinta solutia practica si eficienta pentru uscarea hainelor in spatii restranse, aducand un nivel sporit de confort in gestionarea rufelor in casa ta.

Acest uscator inovator este conceput pentru a fi montat cu usurinta pe calorifer sau pe balustrada balconului, oferindu-ti o modalitate convenabila de a usca mai multe articole de imbracaminte simultan. Cu cinci sine de uscare, acest suport devine partenerul tau de incredere in procesul de uscare a prosoapelor, hainelor sau pur si simplu pentru aerisirea articolelor.

Cu o capacitate totala de uscare de 3 metri, acest uscator de rufe este perfect pentru obiectele mici si necesita foarte putin spatiu. Suportul de uscare din plastic este adaptabil pentru uscare pe calorifer in orice camera a casei. Instalarea este simpla si rapida, datorita bratelor reglabile care se pot adapta la diferite latimi de radiatoare.

Bratele robuste si reglabile pot fi pliate, transformand uscatorul intr-un obiect plat si usor de depozitat atunci cand nu este in uz. Designul versatil al acestui suport iti permite sa-l utilizezi in diverse medii, precum baia, pervazul, balconul, coridorul sau chiar chiuveta. Acesta aduce o nota de eleganta si practicitate in orice incapere.

Un aspect semnificativ al acestui produs este economia de spatiu pe care o aduce in locuinta ta. Datorita capacitatii de pliere si depozitare usoara, uscatorul poate fi asezat in diverse locuri precum sub pat, intre doua piese de mobilier sau langa masina de spalat.

Dimensiunile sale - 52x34.5x16 cm - sunt perfecte pentru a se integra in spatiile limitate. Pretul mentionat este pentru o singura bucata a acestui produs, iar culoarea bratelor de sustinere va fi livrata aleatoriu, oferindu-ti un element surpriza.

Uscatorul de rufe pentru balustrada balconului cu 3 metri de sarma - Confortime, aduce cu sine eficienta, versatilitate si economie de spatiu, transformand procesul de uscare a hainelor intr-o experienta mai placuta si organizata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura