Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dozator, din sticla, pentru ulei sau otet, 200 ml, Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
SEBQ01018273324
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dozator, din sticla, pentru ulei sau otet, 200 ml, Quttin. Oliviera are picurator ce permite dozarea optima a cantitatii de ulei sau otet folosite atunci cand gatiti sau preparati salate.
Utilizari multiple: ulei de masline, otet, suc de lamaie, sherry sau vin de Marsala, apa si alte lichide pot fi folosite.
Ideal pentru prajire, gatit, salate.
Material : sticla + plastic (capac)
Dimensiuni : 6.5x6.5x12.5cm
Capacitate : 200 ml

Explorand practicitatea si functionalitatea in bucatarie, aducem in prim plan Dozatorul din Sticla Quttin, un instrument esential pentru a adauga cu precizie uleiul sau otetul in preparatele tale. Cu o capacitate de 200 ml si designul sau inovator, acest dozator iti simplifica procesul de gatit si de pregatire a salatelor.

Oliviera este echipata cu un picurator care permite dozarea optima a cantitatii de ulei sau otet in fiecare etapa a pregatirii tale. Fie ca gatesti sau prepari salate, vei aprecia controlul precis pe care il ofera acest dozator in eliberarea ingredientelor.

Flexibil in utilizare, acest dozator nu este limitat doar la uleiul de masline sau otet. Poti sa il folosesti pentru a doza si alte lichide precum suc de lamaie, sherry, vin de Marsala sau chiar apa, extinzandu-ti posibilitatile culinare.

Cu un design versatil, dozatorul este ideal pentru diverse metode de gatit - de la prajire si gatire pana la prepararea salatelor pline de arome. Fabricat din sticla de calitate si echipat cu un capac din plastic sigur, acesta este un instrument durabil si igienic pentru bucataria ta.

Dimensiunile compacte de 6.5x6.5x12.5 cm il fac usor de manipulat si depozitat. Indiferent daca esti un bucatar pasionat sau un incepator dornic sa isi dezvolte abilitatile, acest dozator iti ofera un avantaj real in bucatarie. Simplifica procesele de dozare si transforma fiecare fel de mancare intr-o experienta culinara placuta cu Dozatorul din Sticla, pentru ulei sau otet, de la Quttin.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura