Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Fierastrau pentru blat tort, lira 36 cm - Quttin

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
EPUIZAT-SEBQ01016272311
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Fierastrau pentru blat tort, model lira 36 cm - Quttin. Taierea unul blat de tort in felii subtiri si egale se poate face usor cu ajutorul acestui fierastrau in forma de lira cu sarma.
Fierastraul pentru blaturi tip lira este practic si usor de manipulat.
Se spala cu apa calda si sapun.
Material : otel inoxidabil
Dimensiuni : 36 cm

Fierastraul pentru blat de tort, model lira de 36 cm, marca Quttin, este un instrument de bucatarie inovator si practic, conceput pentru a taia blaturile de tort in felii subtiri si egale cu usurinta si precizie. Cu ajutorul acestui fierastrau cu sarma in forma de lira, veti obtine o prezentare impecabila a deserturilor dumneavoastra, conferindu-le un aspect profesional si atragator.

Fierastraul pentru blaturi tip lira este foarte usor de manipulat, permitandu-va sa obtineti feliile dorite cu efort minim. Designul ergonomic va ofera o priza confortabila si sigura, facilitand manevrarea cu precizie chiar si pentru bucatarii mai putin experimentati.

Construit din otel inoxidabil de inalta calitate, acest fierastrau este robust si rezistent, garantandu-va o durabilitate de lunga durata. Materialul ales ii confera rezistenta la coroziune si faciliteaza curatarea, ceea ce inseamna ca fierastraul va arata si functiona excelent pentru o perioada indelungata.

Pentru a va asigura ca instrumentul ramane in conditii optime, curatarea acestuia este foarte usoara. Fierastraul poate fi spalat cu apa calda si sapun, asigurand indepartarea reziduurilor de tort sau crema si mentinandu-l igienic pentru utilizare repetata.

Cu dimensiunile sale de 36 cm, acest fierastrau pentru blat de tort ofera o lungime suficienta pentru a taia blaturi mai mari, dar este si suficient de compact pentru a fi usor de depozitat in sertar sau agatat in bucatarie.

In concluzie, fierastraul pentru blat de tort model lira de 36 cm-Quttin este un instrument indispensabil pentru orice pasionat de patiserie. Cu ajutorul sau, veti putea taia blaturile de tort in felii subtiri si egale, conferindu-le prezentarea perfecta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura