Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator bijuterii cu 3 sertare pivotante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei Lei
Brand
CIRAN6040
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Organizatorul de bijuterii are 3 sertare pivotante ce vor proteja bijuteriile de praf permitandu-va vizualizarea acestora si accesul usor.
Material : polistiren transparent
Diametru : 11,5 cm x inaltime 13,7 cm
Depozitare transparenta pentru bijuterii si machiaj
3 niveluri pivotante
Practic cu cele 3 spatii de depozitare suprapuse, aceasta cutie transparenta iti va proteja bijuteriile de praf si iti va permite sa le vezi dintr-o privire. In dormitorul tau sau in baie nu mai trebuie sa cauti in fundul sertarelor, bijuteriile tale pot fi organizate pe categorii sau dupa culoare si raman perfect accesibile.

Este o modalitate draguta de a depozita inele, bratari, cercei sau pandantive. Polistirenul transparent le evidentiaza perfect, cele 3 nivele pivotante fac depozitarea usoara. Aceasta cutie transparenta iti va permite si sa organizezi, de ce nu, depozitarea micilor tale rechizite de birou. Dimensiuni: Diametru 11,5 X H.13,7 cm.

Daca iti plac machiajul si bijuteriile, de ce sa nu amenajezi un spatiu de frumusete doar pentru tine? Pe un raft, comoda sau consola, intr-o incapere bine luminata, aranjeaza mai multe unitati de depozitare transparente de diferite dimensiuni adaptate la ceea ce vrei sa depozitezi. Aduna-ti toate accesoriile aici. Bijuterii bineinteles, dar si pudra, fond de ten, rujuri, rimel si tot ce ai nevoie pentru a le aplica: bile si tampoane de vata, perii, creioane, pensule, ondulatoare de gene... Pe scurt, tot ce ai nevoie pentru o mica atingere. -up sau un adevarat makeover!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura