Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa lunga pentru imbracaminte Tahiti - 137 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
CIRAN9584
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa lunga pentru haine model Tahiti. Husa pastreaza hainele la adapost de praf atunci cand depozitatei hainele pe umerase. Husa este potrivita pentru haine lungi cum ar fi jachetele, gecile groase, sacouri, fuste, rochii etc. Inchiderea husei se face cu fermoar lung iar fanta transparenta permite vizualizarea continutului husei. Husa pentru bara de haine este confectionata din fibre de tesatura netesuta.
Material : tesatura netesuta (TNT- poliester).
Dimensiuni : 137 cm x 60 cm

Va prezentam Husa lunga pentru imbracaminte Tahiti-137 cm

Protejati-va hainele de praf si pastrati-le in mod organizat cu Husa lunga pentru imbracaminte Tahiti-137 cm. Aceasta husa eleganta este conceputa special pentru articole de imbracaminte mai lungi, precum jachetele, paltoanele groase, sacourile, fustele, rochiile si multe altele.

Cu constructia sa durabila si caracteristicile convenabile, aceasta husa pentru imbracaminte asigura mentinerea hainelor in stare impecabila. Inchiderea cu fermoar lung permite accesul usor, iar fanta transparenta ofera o vedere clara a continutului din interior. Puteti identifica rapid tinutele preferate fara a deschide complet husa.

Confectionata dintr-un material non-tesut de inalta calitate, in special TNT (poliester), Husa lunga pentru imbracaminte Tahiti-137 cm ofera o protectie excelenta impotriva prafului, asigurandu-va ca hainele dvs. raman proaspete si gata de purtat ori de cate ori aveti nevoie de ele. Materialul este usor, dar rezistent, oferind un scut fiabil pentru hainele dragi.

Cu dimensiunile sale de 137 cm x 60 cm, aceasta husa pentru imbracaminte ofera suficient spatiu pentru a gazdui articole de imbracaminte lungi fara a le compromite forma. Puteti depozita cu incredere articolele pretioase din garderoba, stiind ca sunt in siguranta si protejate de posibile deteriorari.

Imbunatatiti-va sistemul de depozitare a hainelor cu Husa lunga pentru imbracaminte Tahiti-137 cm si bucurati-va de linistea mentala care vine odata cu pastrarea hainelor organizate, lipsite de praf si usor accesibile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura