Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Spatula lata ridicare torturi si tarte

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Brand
ZKP5421
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Folositi spatula lata din inox cu maner pentru servirea torturilor, pentru taierea acestora sau pentru ridicarea preparatelor de pe tava de copt.
Manerul este disponibil in mai multe culori. Nu se poate selecta culoarea, livrarea se va face aleatoriu.
Dimensiuni : 20,4 cm x 19,5 cm x 2,5 cm
material : inox + PP

Spatula lata de ridicare pentru torturi si tarte este un instrument indispensabil in bucataria dumneavoastra pentru servirea, taierea si ridicarea cu usurinta a preparatelor. Cu aceasta spatula lata din inox si maner, puteti manipula torturile si tartele intr-un mod eficient si elegant.

Datorita designului sau ergonomic si a suprafetei plane, aceasta spatula va permite sa serviti cu precizie portiuni de tort sau tarte fara a le deteriora aspectul. De asemenea, este ideala pentru taierea torturilor in felii uniforme si pentru ridicarea cu grija a preparatelor de pe tava de copt.

Spatula este fabricata din inox de inalta calitate, care este rezistent si durabil, asigurandu-va ca va rezista utilizarii indelungate in bucatarie. Manerul spatulei este realizat din material plastic (PP) si este disponibil in mai multe culori. Va rugam sa retineti ca culoarea manerului nu poate fi selectata, livrarea se va face aleatoriu in functie de disponibilitatea stocului.

Cu dimensiunile de 20,4 cm lungime, 19,5 cm latime si 2,5 cm inaltime, aceasta spatula lata ofera o suprafata generoasa pentru a manevra cu usurinta torturile si tartele de diferite dimensiuni. Este usor de utilizat si curatat, fiind potrivita atat pentru uz casnic, cat si pentru utilizarea in industria alimentara.

Indiferent daca sunteti un bucatar pasionat sau un profesionist in arta cofetariei, spatula lata de ridicare pentru torturi si tarte va va facilita procesul de pregatire si servire a deserturilor. Asigurati-va ca aveti acest instrument de calitate in bucataria dumneavoastra pentru a crea prajituri si tarte perfecte si pentru a impresiona invitatii cu prezentari impecabile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura