Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Inele sustinere plante - set 8 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
EPUIZAT-5012036
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aceste inele sustinere plante-set 8 buc tin impreuna plantele dvs.
Unele plante inalte tind sa se rastoarne, cum ar fi daliile si bujorii. Cu aceste inele de sustinere practice, plantele nu se vor mai rastura, isi mentin forma.
Inelele sunt inobservabile.
Material: plastic.
Dimensiuni: Variabila 30-45 cm.
Set format din 8 buc. inele.

Aruncati o privire la aceste inele de sustinere pentru plante - setul perfect pentru a mentine plantele dvs. in pozitie verticala si frumoasa! Unele plante inalte pot avea tendinta de a se rasturna sau se pot indoi sub greutatea frunzelor si florilor. Cu aceste inele de sustinere ingenioase, plantele dvs. vor ramane in pozitie verticala si vor pastra forma dorita.

Fabricate din plastic durabil, aceste inele sunt usor de utilizat si complet inobservabile. Le puteti ajusta la diferite dimensiuni, avand un diametru variabil intre 30 si 45 cm, pentru a se potrivi perfect plantei dvs. preferate.

Setul contine 8 bucati de inele de sustinere, astfel incat puteti asigura stabilitatea mai multor plante in acelasi timp. Indiferent daca aveti dale, bujori sau alte plante inalte, aceste inele vor asigura o sustinere eficienta si discreta.

Adaugati un plus de stabilitate si frumusete gradinii sau ghiveciului dvs. cu aceste inele de sustinere pentru plante - o solutie practica si estetica pentru a va bucura de plantele dvs. preferate fara sa va faceti griji ca se vor rasturna sau indoi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura