Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Decoratiune de perete, 25,5x20,5 cm, Fluture roz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Brand
6610625
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Decoratiune de perete, 25,5x20,5 cm, Fluture roz este o decoratiune pentru perete, ce lumineaza noaptea. Pretul este pentru 1 bucata Decoratiune de perete, 25,5x20,5 cm, Fluture roz. Un fluture atragator care lumineaza peretele! Straluceste impresionant in intuneric. Inflorit si colorat, acest fluture decorativ flutura pe peretele tau si aduce cu tine atmosfera de vara. Mai mult: cand se lasa noaptea, aripile se lumineaza impresionant! Material: plastic, metal. Detalii produs inaltime (articol) 20,50 cm. lungime (articol) 25,50 cm. latime (articol) 2,00 cm. Pretul este pentru 1 bucata Decoratiune de perete, 25,5x20,5 cm, Fluture roz.

Decoratiunea de perete, cu dimensiunile 25,5x20,5 cm, reprezentand un fluture roz, este un obiect decorativ deosebit care ofera o lumina blanda in timpul noptii. Pretul afisat este pentru o singura bucata a acestei decoratiuni de perete.

Fluturele roz este extrem de atragator si, atunci cand este intuneric, straluceste impresionant. Cu o infatisare plina de culoare si eleganta, acest fluture decorativ va anima peretele tau si va aduce o atmosfera de vara in incapere. Dar surpriza este ca, pe timp de noapte, aripile sale se lumineaza intr-un mod impresionant, creand un efect fascinant si fermecator.

Decoratiunea este fabricata din plastic si metal, oferindu-i rezistenta si durabilitate in timp. Dimensiunile produsului sunt urmatoarele:

Inaltime: 20,50 cm
Lungime: 25,50 cm
Latime: 2,00 cm
Aceasta decoratiune de perete cu fluture roz nu doar imbogateste estetic spatiul tau, ci aduce si o nota magica si romantica, fiind potrivita pentru amenajarea camerelor de zi, dormitoarelor sau chiar a spatiilor pentru copii. Lumina blanda emisa de fluture in intuneric creeaza o atmosfera relaxanta si plina de farmec, transformand camera intr-un loc special.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura