Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Coliere pentru etichetare cabluri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37 lei Lei
Brand
487800
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Nu stiti care cablu este aferent fiecarui dispozitiv?
Cu ajutorul acestor coliere pentru etichetarea cablurilor veti identifica usor fiecare cablu. Pur si simplu puneti-le in jurul cablurilor si notati fiecare cablu. Veti elimina haosul!

Material: plastic

Dimensiuni: 7 x 1 cm.

Set de 20 de piese

Scapa de confuzia cablurilor! Cu ajutorul colierelor pentru etichetarea cablurilor, vei putea identifica rapid fiecare cablu. Simplu de utilizat, trebuie doar sa le fixezi in jurul cablurilor si sa le etichetezi corespunzator. Vei elimina complet haosul din jurul dispozitivelor tale!

Fabricate din plastic durabil, aceste coliere sunt rezistente si usor de manevrat. Cu dimensiunile lor compacte de 7 x 1 cm, se potrivesc perfect in jurul cablurilor fara sa ocupe mult spatiu.

Setul contine 20 de piese, oferindu-ti suficiente coliere pentru etichetarea si organizarea cablurilor din casa sau birou. Nu mai pierde timp pretios cautand prin marea de cabluri, ci mentine-le pe fiecare sub control cu aceste coliere practice!

Asigura-ti ordinea si eficienta in gestionarea cablurilor cu ajutorul acestor coliere pentru etichetarea cablurilor. Simplu, practic si eficient!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura