Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Banda adeziva pentru plante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei Lei
Brand
429112
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Legaturi durabile! Plantele tale formeaza o dezordine totala? Pur si simplu taiati o bucata de banda pentru plante, infasurati-o in jurul tijei si planta va ramane dreapta si fixa.

Material: plastic

Dimensiuni (Lxl): 5 metri x 1 cm.
Cu banda adeziva pentru plante, veti obtine legaturi durabile si eficiente pentru a mentine plantele dvs. in pozitie. Indiferent daca aveti plante cataratoare sau flori care se inclina, aceasta banda adeziva este solutia perfecta pentru a le sustine si a le mentine drepte.

Fabricata din plastic de inalta calitate, banda adeziva este durabila si rezistenta la conditiile de crestere a plantelor. Este usor de taiat in bucati de dimensiunea dorita si se aplica usor in jurul tijei sau a ramurii plantei, asigurandu-se ca aceasta ramane stabila si fixata.

Fie ca aveti plante in ghivece, in gradina sau intr-o sera, banda adeziva pentru plante este versatila si potrivita pentru o gama larga de plante si utilizari. Puteti utiliza banda adeziva pentru a sustine plantele cataratoare pe garduri sau peretele casei, pentru a fixa tijele delicate ale florilor sau pentru a pastra plantele in pozitie dreapta si aranjata in gradina.

Cu dimensiunile generoase de 5 metri in lungime si 1 cm in latime, banda adeziva va ofera suficient material pentru a fi utilizata pe mai multe plante si pentru mai multe proiecte de gradinarit.

Alegeti banda adeziva pentru plante si veti obtine o solutie simpla si eficienta pentru a mentine plantele dvs. in ordine si a le conferi aspectul dorit. Transformati dezordinea intr-un peisaj aranjat si frumos cu ajutorul acestei benzi adezive durabile si usor de utilizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura