Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Banda protectie anti-curent pentru usa, 93x9xH2,5 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
FO21476
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Banda protectie anti-curent pentru usa, 93x9xH2,5 cm
Dimensiuni: 93 x 9 x 2.5 cm;
Realizat din 2 rulouri de material izolant (spuma);
Accesoriu izolator potrivit pentru usi si usor de instalat
Dublu, pentru o protectie sporita;
Ajuta la mentinerea caldurii din interior si ofera protectie impotriva curentului, prafului, insectelor, mirousurilor, ajutand si la pastrarea caldurii pe timp de iarna.
Se taie cu foarfeca la dimeniunile dorite.
Dimensiuni: lungime 93 cm, poate fi taiat cu usurinta, cu foarfeca. Latime 9 cm , inaltime 2.5 cm
Material:poliester si spuma,
Bucurati-va de confort si protectie maxima impotriva curentului de sub usi, frigului, galagiei, insectelor si mirosurilor neplacute cu ajutorul benzii de protectie anti-curent pentru usa. Aceasta banda inovatoare este solutia perfecta pentru a crea o bariera eficienta intre interiorul si exteriorul casei dumneavoastra.

Avantajele acestui produs sunt multiple. Banda de protectie anti-curent este formata din doua rulouri de spuma care se pozitioneaza sub usa sau geamul dumneavoastra, asigurand o etanseitate perfecta si o izolare termica optima. Astfel, veti putea beneficia de o atmosfera confortabila si de o economie de energie semnificativa.

Cu dimensiunile de 93 x 9 x 2.5 cm, acest accesoriu izolator se potriveste perfect usilor dumneavoastra. Instalarea este simpla si rapida, iar banda de protectie este usor de taiat cu ajutorul unei foarfece, pentru a se potrivi exact dimensiunilor dorite.

Banda de protectie anti-curent pentru usa ofera o protectie sporita datorita designului sau dublu. Astfel, veti fi siguri ca niciun curent de aer nedorit nu va patrunde in incapere, mentinand caldura si confortul in interiorul casei.

Realizata din doua rulouri de material izolant (spuma), aceasta banda de protectie este durabila si rezistenta. Poate fi utilizata pe o perioada indelungata, fara a-si pierde eficienta.

Protejati-va casa cu ajutorul benzii de protectie anti-curent pentru usa. Achizitionati acum acest produs de la Happymax si bucurati-va de un mediu confortabil si sigur in propria locuinta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura