Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cos pentru ustensile de bucatarie - negru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Brand
ZKM40201-N
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Pentru mai mult spatiu si organizare in bucatarie folositi cosul pentru depozitarea ustensilelor. Acesta este practic putand fi agatat de un carlig datorita urechii. Pastrati articolele de menaj sau ustensilele de bucatarie in acest cos pentru depozitare. Are o capacitate de 1,25 l.
Dimensiuni : 14,4 x 16,5 x 15 cm.
Material : polipropilena

Acest cos pentru ustensile de bucatarie in nuanta neagra este solutia ideala pentru a pastra articolele de menaj sau ustensilele de bucatarie bine organizate si la indemana. Cu un design practic si versatil, acest cos de depozitare poate fi agatat de un carlig datorita urechii sale, oferindu-va flexibilitate in alegerea locului de depozitare.

Indiferent daca doriti sa pastrati produse de uz casnic sau tacamuri, acest cos de depozitare este perfect pentru a le avea la indemana in bucatarie. Cu o capacitate generoasa de 1,25 litri, acesta poate gazdui o varietate de obiecte.

Cosul este conceput pentru a fi utilizat fie pe masa, fie agatat, datorita crestaturii speciale prevazute in acest scop. Astfel, puteti alege sa-l utilizati ca un element decorativ pe masa sau sa-l agatati pe perete sau in dulap, economisind spatiu pretios.

Cu dimensiunile de 14,4 x 16,5 x 15 cm, acest cos compact se potriveste in diferite spatii de depozitare si este usor de manevrat. Fabricat din polipropilena, un material durabil si rezistent, acest cos este conceput sa reziste uzurii cotidiene si este usor de curatat.

Pastrati bucataria organizata si articolele de menaj sau ustensilele de bucatarie la indemana cu ajutorul acestui cos pentru depozitare in nuanta neagra. Fiind practic si functional, acesta va ajuta sa economisiti timp si sa va desfasurati activitatile in bucatarie mai eficient.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura