Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Shaker mare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11 lei Lei
Brand
PF11988
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Shaker mare este un cocktail sheker, simplu si usor de utilizat.
Perfect pentru prepararea bauturilor tip cocktail facute din lichioruri si bauturi precum Whisky, Scotch, Vodka, Tequila, Gin, Rum, Brandy si multe altele.
Ideal pentru mixarea oricaror tipuri de lichide: cafea, lapte, ceai, bauturi alcoolice, pudre proteice, etc.
Shakerul mare este un instrument indispensabil in arsenalul unui barman profesionist sau in cel al unui pasionat de cocktail-uri. Este usor de utilizat si are o capacitate generoasa de 0,75 litri, ceea ce il face potrivit pentru amestecarea a doua sau trei bauturi la un moment dat.

Dimensiunile sale compacte de 21,5 x 11,5 il fac usor de manipulat si de depozitat in dulapul de bucatarie sau in dulapul de bar. Este fabricat din materiale de inalta calitate si rezistente, cum ar fi otelul inoxidabil sau cuprul, ceea ce ii confera o durabilitate ridicata si o longevitate considerabila.

Pentru a utiliza shakerul mare, trebuie doar sa adaugati bauturile preferate, cuburi de gheata si sa agitati cu energie timp de aproximativ 10-15 secunde. Rezultatul final va fi un cocktail perfect amestecat si bine racit, gata sa fie savurat in compania prietenilor sau a clientilor.
Pretul este pentru 1 bucata.Livrarea culorii se face aleatoriu, in functie d estoc. Nu se poate selecta culoarea.
Dimensiuni: 21,5 x 11,5.
Capacitate: 0,75 l.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura