Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie transparenta intrebuintari diverse - 26 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19 lei Lei
Brand
PF11438
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie transparenta intrebuintari diverse - 26 cm este o tava transparenta, perforata, in care puteti aseza produse cosmetice, mici articole de birou. Aceasta tava multifunctionala dreptunghiulara este realizata din plastic rigid transparent cu efect de sticla. Este perfecta pentru organizarea sertarelor si dulapurilor si are un design decorativ.
Cutia transparenta cu intrebuintari diverse este un recipient realizat din material plastic transparent, avand dimensiunea de 26 cm. Designul sau perforat ii permite sa fie folosit intr-o varietate de scopuri, precum depozitarea si organizarea obiectelor mici sau a articolelor de birou.

Fiind transparenta, cutia permite o vizualizare usoara a continutului sau, ceea ce o face ideala pentru pastrarea si organizarea unor obiecte de valoare sau a unor colectii personale. De asemenea, materialul plastic ii ofera o rezistenta crescuta la deteriorare, fara sa se sparga sau sa se fisureze usor, ceea ce o face ideala pentru utilizare in medii cu trafic intens sau cu copii mici.

Designul sau perforat permite circulatia aerului, ceea ce o face potrivita pentru pastrarea unor obiecte care necesita aerisire, precum jucarii sau obiecte de artizanat. De asemenea, cutia poate fi utilizata in diverse scopuri, de la organizarea hainelor sau accesoriilor la pastrarea si transportul unor obiecte fragile sau a unor documente importante.

Fiind usor de curatat si intretinut, cutia este un element practic si functional in orice casa sau birou, ajutand la pastrarea ordinii si la organizarea obiectelor personale.
Fabricata din plastic transparent.
Dimensiuni: 26 x 11 x 6,5 cm.

Pretul este pentru 1 bucata Cutie transparenta intrebuintari diverse - 26 cm. Fara peria de par!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura