Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Protectie degete impotriva cutitului - Ibili

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
IB787900
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Protejati-va degetele atunci cand taiati legume sau fructe folosind o ustensila speciala. Protectia pentru degete este confectionata din inox 18/10 si se fixeaza pe deget cu ajutorul inelului din spate.
Acum puteti taia legumele rapid si fara griji ca un bucatar profesionist.
Material : inox 18/10
Dimensiuni : 6,5 x 6 cm
Protectia degetelor Ibili este un dispozitiv practic si sigur pentru a va proteja degetele de lamele ascutite ale cutitelor in timpul taierii alimentelor in bucatarie. Este construita din otel inoxidabil de calitate superioara (inox 18/10), ceea ce ii confera o durabilitate si o rezistenta sporita in timpul utilizarii.

Cu dimensiunile sale compacte de 6,5 x 6 cm, aceasta protectie pentru degete este usor de manevrat si se potriveste oricarui deget, ceea ce o face un accesoriu util pentru orice bucatar, indiferent de nivelul de experienta.

Protectia degetelor Ibili este potrivita pentru taierea legumelor, fructelor sau a altor alimente care necesita taierea cutitului. Aceasta protectie este foarte eficienta si previne taierea accidentala a degetelor in timpul prepararii alimentelor.

Acest instrument de bucatarie va permite sa lucrati cu mai multa siguranta si sa va concentrati asupra prepararii mancarii in loc sa fiti preocupat de taierea degetelor. In plus, protectia degetelor Ibili este usor de curatat si de intretinut, fiind un instrument practic si igienic in bucataria dvs.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura