Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Umeras Vario - set de 2 bucati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20 lei Lei
Brand
V230
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Set 2 umerase, pentru curele, esarfe, camasa,Vario, Ruco pentru curele, esarfe, camasa, iti pastreaza cravata, cureaua sau esarfele la indemana. Umerasele pot fi agatate in dulap in doua moduri: unul in altul sau unul langa altul. Umerasele Vario iti ofera o metoda compacta de a economisii spatiu. Umerasele au carlig rotativ.
Umerasele Vario iti ofera o metoda compacta de a economisii spatiu.
Umerasele au carlig rotativ.

Set de 2 bucati
Setul de doua umerase "Vario" este accesoriul perfect pentru a-ti pastra curelele, esarfele si camasile organizate si la indemana. Fie ca este vorba despre cravate, curele sau esarfe, aceste umerase te ajuta sa le pastrezi ordonate si usor accesibile.

Umerasele "Vario" ofera mai multe optiuni de agatare in dulap. Le poti agata unul in altul pentru a economisi spatiu sau le poti agata unul langa altul, astfel incat sa poti gasi cu usurinta accesoriul dorit. Aceasta flexibilitate iti permite sa alegi cea mai buna configurare in functie de preferintele si nevoile tale.

Un aspect remarcabil al acestor umerase este carligul rotativ, care face ca accesoriile tale sa fie usor de pus si de scos de pe umeras. Carligul rotativ ofera o flexibilitate si mai mare, permitandu-ti sa gasesti rapid si sa folosesti accesoriile tale fara a le incurca sau deteriora.

Cu acest set de doua umerase "Vario", vei avea o modalitate eficienta si practica de a-ti organiza curelele, esarfele si camasile in dulap. Umerasele sunt concepute pentru a fi durabile si rezistente in timp, asigurandu-ti ca accesoriile tale sunt pastrate in conditii bune.

Adauga un plus de ordine si accesibilitate in dulapul tau cu setul de doua umerase "Vario". Fie ca esti un pasionat de moda sau pur si simplu vrei sa-ti pastrezi accesoriiile la indemana, aceste umerase practice si functionale iti vor fi de mare ajutor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura