Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Feliator pentru banana, 25x8x1,20 cm, polipropilena

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17 lei Lei
Brand
6666400
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Feliator pentru banana, 25x8x1,20 cm, polipropilena
Taietorul inovativ de banane taie fructele sanatoase in felii mici si egale: ca decor pentru produse de copt, pentru musli, iaurt, salate de fructe sau pentru savurare imediata.
Introduceti banana, apasati usor, gata!
Dimensiuni : lungime 25,5 cm x 8 cm x inaltime 1,2 cm
Material ; polipropilena

Feliatorul pentru banana este un instrument inovativ conceput pentru a taia bananele in felii mici si egale. Cu acest feliator, puteti crea felii de banana perfecte pentru a fi folosite ca decor pentru produse de copt, pentru a adauga in musli sau iaurt, pentru a prepara salate de fructe sau pur si simplu pentru a le savura imediat.

Utilizarea feliatorului este extrem de simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti banana in feliator, apoi sa apasati usor pe acesta. In doar cateva secunde, veti obtine felii frumoase si uniforme de banana, pregatite pentru a fi adaugate in preparatele dvs. preferate.

Feliatorul are dimensiunile de aproximativ 25,5 cm lungime, 8 cm latime si o inaltime de 1,2 cm. Este fabricat din polipropilena, un material durabil si rezistent, care este sigur pentru utilizare alimentara. Astfel, puteti fi sigur ca feliatorul este un instrument practic si sigur pentru a va ajuta sa taiati bananele in felii perfecte si sa va bucurati de gustul lor delicios in diverse preparate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura