Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Perie de silicon pentru menaj, roz

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
ZME2543-R
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Perie de silicon pentru menaj, roz
Peria de silicon are doua fete si curata eficient diferite suprafete din casa. cu ar fi hainelem vesela, baia etc.
Material : silicon
Dimensiuni: 17x7 cm.
Peria de silicon pentru menaj in culoarea albastra este un instrument versatil si eficient pentru curatarea diverselor suprafete din casa dvs. Cu doua fete de curatare, aceasta perie de silicon este ideala pentru indepartarea murdariei si a petelor de pe obiecte precum haine, vesela, baie si multe altele.

Fabricata dintr-un amestec de silicon si TPE (elastomer termoplastic), peria de silicon este flexibila si durabila. Materialul de calitate asigura o aderenta eficienta si curatare eficace fara a zgaria sau deteriora suprafetele delicate.

Cu dimensiunile sale de 17x7 cm, peria este usor de manevrat si potrivita pentru a ajunge in colturile greu accesibile sau pentru a curata suprafetele mai mari intr-un timp scurt. Forma ergonomica si manerul confortabil faciliteaza utilizarea si asigura un control optim in timpul curatarii.

Peria de silicon este potrivita pentru utilizarea in diferite incaperi ale casei, fiind utila in bucatarie, baie, camera de zi sau orice alt loc unde este necesara curatarea. Puteti utiliza peria pentru a indeparta petele si murdaria de pe haine, vesela, chiuvete, gresie, placi de sticla si multe altele.

Datorita materialului sau rezistent la apa, peria de silicon poate fi utilizata atat pe suprafete uscate, cat si pe suprafete umede. De asemenea, este usor de curatat dupa utilizare, fiind suficient sa o clatiti cu apa si sa o uscati pentru a o pregati pentru urmatoarea sesiune de curatare.

Cu ajutorul periei de silicon pentru menaj, veti putea curata eficient si rapid diferite suprafete din casa dvs. Materialul de inalta calitate si designul practic fac din aceasta perie un instrument indispensabil pentru sarcinile de curatare de zi cu zi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura